Allt jag kräver är ett svar

Gamla godingar slår aldrig fel, den här låten tycker jag alltid är helt fantastisk. Kan få mig att bli hur ledsen som helst i fel tillfällen men å andra sidan kan jag bli så otroligt lycklig och glad när jag hör den.
 Har ni någon sådan låt?   kommentera vilken :)
 
Enjoy ♥
 

Ho Hey

 Musik är själens tankar, så låt den tala
Enjoy <3

We can't wait 'til tomorrow

 En låt man måste lyssna på några gånger för att höra det bra i den, men den blir sedan väldigt bra när den punkten kommer, ge den en chans är allt jag har att säga. Annars kommer the killers ut med ett nytt album snart, det ser vi fram emot !
 
Enjoy ♥
 
 
 

Noah

Ni har säkert alla hört sexy and i know it av LMFAO, det är ju en bra låt med ett härligt tempo. MEN! sen hörde jag den hör covern på låten och jag blev helt tagen för den är så grymt bra! Den står på repeat på youtube för finns dessvärre inte på spotify. Hans röst är helt gudomlig. Jag har helt klart hittat en ny favorit !
Vad tycker ni om den här covern?
 
Enjoy  ♥
 

Backwards lyrics my of all rap I

Från den normala och seriösa musiken kan vi alltid ta en titt på andra sidan. Om ni har hört talas om The Midnight Beast så vet ni nog om vart jag är på väg. Dom blev kända genom sin parodi på tik tok ( psst, kan ju säga att varje gång jag hör orginalet sjunger jag den med deras text haha) om ni vill se den så klickar ni här. De har för ett tag sen kommit ut med en ny skiva och jag kan inte sluta skratta åt både deras texter men även videor. Ni får ju avgöra själva om det är värt att lyssna på men här har ni iallafall Quirky och Medium Pimpin' från the midnight beast.
 
Enjoy ♥
 
 
 
Nu kan ni även gärna följa mig på bloglovin, klicka här för att komma direkt dit :)
 

spread your wings my little butterfly

Fyra tjejer med fyra olika röster som dessutom passar utmärkt ihop. En perfekt blandning helt enklet. Dom blev en grupp under xfactor och jag hoppas det kommer komma mycket musik från dom för efter det jag har sett hittills gör att bara vill höra mer. Här får ni alltså Little Mix med Wings
 
Enjoy ♥
 

Numero dos

Hejsan, lite svagt med besökare är tycker jag det får vi ta och göra någonting åt! Ni får gärna länka hit om ni tycker om det ni ser.
Sen måste jag säga att jag är riktigt sugen på att gå på Swedish House Mafia, men tyvärr passar det inte in min kalender och har även hört att det var riktigt svårt att få tag i biljetter när de släpptes. Men de är ju riktigt grymma! Har ni inte hört deras nya singel så har ni gått miste av något enligt mig, för er som nu har så kommer den här
 
Enjoy ♥
 

Första inlägget, första dagen

Jag får väll säga att det är bloggens födelsedag idag, eftersom att det är idag som första inlägget skrivs, idag som bloggen skapades och idag jag hade tid att fixa till allt det här med design och sånt. Så grattis till bloggen då !
Eftersom att detta då är en musik blogg har ni nog alla förstått att det är musik som är ämnet vi rör oss kring, jag har alltid haft ett stort intresse i musik, och en av mina största önskningar här i världen är att kunna sjunga så vackert att änglarnas sång låter falsk. Men man kan inte få allt här i världen och i min familj fick jag nitlotten då den gudomliga sångrösten gick till min syster, what to do ?
Här kommer ni att få en förhoppningsvis daglig uppdatering om min tid räcker till, musik som är allt ifrån ny till gammal, musik som jag tycker är bra, gudomlig eller helt okej, jag vill dela med mig med den musik jag lyssnar på för att jag själv tycker att den musiken jag tycker är bra både varierar i genre, artister och tempo. Så det jag vill komma fram till är att här tror jag att vi kan hitta något för alla, vilket jag hoppas på kommer göra att ni fortsätter att vara trogna läsare och återkommer till den här sidan många gånger.
Nej nu har jag pladdrat på nog dagt för lite musik, här får ni en låt från en utav mina favorit artister med låten jag tycker är bäst just nu : Ben Howard med Only Love.
 
Enjoy ♥
 
 

RSS 2.0