Jeg er ikke den du tror du vet

Nu går vi ifrån det svenska och det engelska och istället besöker vi grannlandet till väst - Norge.
 
Brukar ändå lyssna på en del norsk musik, men den här har jag fastnat helt för tycker den är riktigt bra. Men jag vet inte, vad tycker ni om låten och vill ni se mer norsk musik?
 
Enjoy!

Can we all just get along

 
Här om dagen fick ni musik från Lupe Fiasco i den sista låten BattleScars är Guy Sebastian med. Det är hans amazing röst som sjunger refrängen.
 
Här har ni en låt med bara Guy Sebastian och han är fantastisk. Den här låten har även ett väldigt fint budskap, verkligen värd att lyssna på och borde även ha fler visningar enligt mig.
 
Enjoy

Bumping into strangers

 Fin låt, sen är han rätt snygg att titta på haha!
Enjoy!  

Never let a wound ruin me

 
Runt 2007 sådär var låten jag lyssnade mest på Lupe Fiascos Superstar, kan fortfarande lyssna på den och tycka den är bra. En sån där låt som kommer leva med mig i årtionden. (Ingen super kvallite på videon, får be om ursäkt för det)
 
 
2010 kom Lupe med en ny singel som fort blev en favorit på spellistan. Har dock lite svårt för att lyssna på den nu för att den blev sönderspelad.. Kan säga att Lupe gör riktigt bra musik.  
 
I slutet av förra året släpte han ett nytt album som innehöll bland annat låten ovan. Den är underbar, så himla fin låt enligt mig! Sen att Guy Sebastian är en fantastisk sångare går inte att säga emot.
 
Enjoy!
 

let me kiss you

 
Såg den här videon på One Directions låt kiss you, tyckte den var riktigt coolt gjord och det fick mig även att tro att det var den riktiga videon till låten. Kollade runt lite mer och hitta sen denna istället:
 
 
Tyckte först den såg riktigt patetisk ut när dem åker där i bilen, men sen blev den rätt rolig för det var lite det den gick ut på fick jag känslan av. haha man ska inte lita på första intrycket.
 
Förutom videon så är låten riktigt skön, vet inte vad det är men tycker om en stor del av låtarna från deras senaste album.
 
Enjoy!

The way it was meant to be

 
En annan favorit som spelas på repeat, tycker rösterna passar så väldigt bra tillsammans.
 
Lämna gärna som tidigare sagt kommentarer med era favorit låtar, kommentarer överhuvudtaget på vad ni tycker om bloggen är kul. Får mycket possitiv kritik, tummen upp för det.
Enjoy !

no one like me

 
Det här är min favorit låt just nu, tycker den är väldigt härlig! Det negativa är att den inte går att finna på spotiy.
 
Jag struntar i att ha en dag i veckan när ni kan lämna förslag på låtar, gör det hela tiden i kommentarerna då kan det bli så att jag väljer låtar därifrån och ni får såklart även en länkning med om jag väljer ert förslag. Enda grejen är ju att jag lägger upp musik som jag själv gillar.
 
Ha det bra med er nu, och tipsa gärna andra om min blogg så att vi får upp besökarna här och jag lovar att bli bättre på att uppdatera.
 
Enjoy

RSS 2.0