När solen går ner

Här kommer det lite rapp, bra grejer det med! :)
 
Enjoy

Maverick Sabre

 
Här kommer lite mer Maverick Sabre, bara trycka på play och njuta av hans otroliga röst!
 
Enjoy

When your out here in this jungle

Jungle släpptes 2010 men spelas fortfarande från min spellista, tycker att Maverick Sabre (han som börjar sjunga) har en orginel och grymt skön röst. Kärlek till den! Som sagt lyssnar jag på den nu och kan lova att jag kommer göra det fortfarande om några år.

Enjoy!

Hey ho here she goes

Ja vad ska man säga om Robbie Williams, han är bra tokig med en riktigt bra röst och en förmåga att skriva bra låtar. Förstår inte riktigt videon, någon som kan förklara ? haha
 
Enjoy

Shame on me

Jag hade inte hört låten innan jag såg videon, tycker låten är bra, lite halv knäpp video bara. Det pratas en massa ibörjan så om ni bara vill höra låten hoppa fram till 2 minuter ca.
 
Enjoy

This is it, the apocalypse

Okej imagine dragons är de som spelas om och om igen just nu, tycker de helt enkelt gör grym musik! Även on top of the world och its time är ju fantastiska! Lyssna på dom på spotify här :)
 
Enjoy!
 

v.50

 
Körde som sagt med era förslag igår, det blev Mira Holgerssons favorit, tryck på namnet för att komma till hennes blogg.
Detta är då Zara Larsson med Uncover. Hennes röst är ju fantastisk, kommer nog även bli en favorit hos mig.
 
Enjoy!

Nu är det eran tur!

Okej alla läsare nu ska jag börja med något nytt!
En gång i veckan är det er tur att få bestämma en låt. Ni lägger förslag i kommentarerna och en person lottas ut som får en länkning i ett inlägg på söndagen, alltså imorgon. Så mellan lördag och söndag kommer ni kunna lägga föslag, ett per person och det underlättar ju om ni har blogg då det blir en länkning i samband med att ert önskemål presenteras. Detta för att få ännu mer variation på musiken som spelas här, det är ju inte bara jag som ska ha något att säga till som.
 
Så kom igen nu lägg föslag och kika i imorgon igen för att se om det är din favoritlåt som valts :)
 
Peace!

Trina Braxton

Första gången jag hör Trina Braxton, inte det bästa jag hört men låten har ett gung man fastnar för!
 
Enjoy!

Don't wanna see you with no other man

 
Grym musik, vet inte riktigt vad jag ska säga än att jag älskar låten!
 
 

De dreams i dream

Linda/Miss li gjorde denna versionen av The Sounds låt No one sleeps when im awake i tv programet så mycket bättre och måste säga att låten är riktigt grym! Inte så jätte bra ljud i videon, lyssna istället på spotify, klicka här.
 
Enjoy

You couldn't stop if you tried it

 
Labrinth slår ju aldrig fel, han känns som ett nytt tillskott bland de större artisterna. Kan ju inte säga något annat än att han är riktigt bra!
 
Enjoy

Nowhere to run and hide

 
Vissa har hatar det, vissa älskar det medan andra anser det som bra när det gäller just rapp. Jag är, som ni kanske börjar lista ut nu, en som lyssnar på allt, och när det kommer till just rapp gillar jag det verkligen. oftast iallafall ;) Men en utav mina största favorit artister är såklart eminem, vem gillar inte honom lixom hehe! Här har ni iallafall honom tillsammans med då 50 cent och Adam Levine och det blir en bra kombo enligt mig.
 
Enjoy

Hiss eller diss

 
Will.i.am slår aldrig fel, men har han lyckats även denna gång tillsammans med Britney Spears? jag vet inte, har svårt att bestämma mig om det är hiss eller diss.. Vad säger ni?
 

RSS 2.0